Fiskepaket

Pröva fiskelyckan du också!

I Geta finns mycket fina fiskevatten med gott om bland annat gädda, abborre, gös och strömming.
 
 Vill du uppleva ett riktigt fiskeäventyr så kan du boka ett komplett och förmånligt fiskepaket. 
 
 

I Fiskepaket ingår boende med linne handdukar och slutstädning, egen strand samt tillgång till ett stort båthus med båthamn. 

I båthuset finns generösa förvaringsytor med plats för fiskeutrustning, flyvästar och annan utrustining.  Här finns bastu, rökugn rensbord och utvändig brygga. 

 

 Du har även möjlghet att hyra en eller flera båtar med motorer med tillgång till  bensin fiskekort,  fiskeområdeskarta  sjökort och flytvästar.

Ni kan hyra enbart stugan och anlita mig som fiskeguide eller ta med egna båtar

Geta och Åland har flera mycket bra fiskevatten som kan bjuda på ett riktigt bra fiske. Många har här upplevt ett fantastiskt fiske efter gädda, abborre och havsöring. 

I fiskeguidepaketet ingår förutom boende och fiskeguide, båten fiskelyckan, en specialbyggd sportfiskebåt 6,70 lång med 100 hk Suzuki 4 takts snurra, spön och rullar av hög kvalitet. Dessutom ingår en stor uppsättning beten med både de senaste samt gamla beprövade alternativ samt flytvästar eller flytoveraller.

Fisket har under hela livet varit mitt allra största intresse.

Jag kan fiskevattnen i Geta och flera andra platser på Åland utan och innan och tar dig med till de för stunden allra hetaste och bästa platserna dit få andra hittar.

Jag erbjuder förmånliga fiskepaket där ingår stuga, lakan, handdukar, samt slutstädning. Båtar med motor, bensin samt fiskekort, flytvästar och komplett fiskeutrustning. kan tillhandahållas.

Om ni vill slippa alla bekymmer och bara njuta av ett storslaget fiske föreslår jag att ni bokar ett paket med mig som fiskeguide. Med min livslånga erfarenhet av fiske, lokalkännedom och hundraprocentiga engagemang där du som gäst alltid står i centrum erbjuda en fiskeupplevelse du sent kommer att glömma.